Solgte heste 2007

Alme

Therese og AlméTherese og Almé4 års vallak F. Akinos M. Lady Dee RDH. Avlet og opdrættet på stutteriet. Solgt til Therese Bradsted i Norge. Blev nr. 2 til DSA som 4 års i Norge.

Aquini


Aquini til eliteskue som 2 årsAquini til eliteskue som 2 årsF. Akinos M. Ale-Carte. Avlet og opdrættet på stutteriet. Solgt til John og Junie Winther Andersen.

Kallas V


3 års hoppe F. Blue Hors Romanov, M. Kirsa RDH Sølv. Avlet og opdrættet af Ole Christensen. Solgt til Kirsten Nielsen og Kaspar Olesen.

Don Askelund


Don Askelund er en 2 års vallak. Avlet af Poul og Karen Flye. Opdrættet af Stutteri Hove. Solgt til Kirsten Nielsen og Kaspar Olesen.

Calida


Calida til eliteskuet som 2 årsCalida til eliteskuet som 2 årsCalida er en 4 års hoppe F. Crelido M. Ale-carte. Avlet og opdrættet på stutteriet. Solgt til John og Junie Winter Andersen. Calida blev nr. 2 til EG-test i Ikast 2007 og kåret i RDH.

Stald Poppels Alcapone


Alcapone og PovlAlcapone og Povl5 års vallak F. Akinos M. Comtessen. Avlet af Marianne Christensen. Opdrættet af Stutteriet. Solgt som dressur hest til USA.

Hjørnegårdens Flacon


Kirstine Zacho og FlaconKirstine Zacho og Flacon7 års vallak f. Fanal Prydsholm. Ejet af Kirstine Zacho. Solgt til USA

Stutteri Jesti`s Acteur


ActeurActeur8 års vallak F. Akinos M. Stutteri Jesti´s Labionda. Avlet af Jens Søgaard og Kirstine Decker. Redet på stutteriet ca 1 år. Er nu videresolgt til en ungrytter i Sverige.

Vi ønsker tillykke.....

Vi hører gerne fra ejere af "vores" heste og vil meget gerne have billeder, som må sættes ind på hjemmesiden