Nyheder 2014

27-12-2014
Tiko solgt til USA

Fløj- og sølvmedaljehoppen Tiko er solgt til USA
Den kun treårige Tiko er solgt til grandprix rytteren Alice Tarjan i USA. Tiko er efter Tailermade Temptation og bronzemedaljehoppen Alexia Hardsyssel til mor. Mf er Alibi. Tiko op¨nåede allerede som 2 års at blive blandt de 6 bedste hopper til Dansk Varmblods Eliteskue. Som 3 års vandt hun sadelkåringen i Hjallerup og til Eliteskuet gik hun fløj i holdet og opnåede en flot sølvmedalje.
Tiko blev i efteråret solgt til Alice Tarjan i USA, udelukkende på video, der også viste Tiko enorme udvikling. Alice var enorm begrejstet for Tiko og roste hende efterfølgende meget
Alice ligger med hesten Elfenfeuer, som nr. 2 på ranglisten over " Årets hest på Grand Prix niveau". Vi ønsker Alice tillykke med Tiko og ser også frem til at følge denne equipage ??

27-12-2014
Corinna solgt til Australien

Corinna er solgt til Pauline Carnovale fra Australien.
Den 7 årige bronzemedalje hoppe Corinna efter Crelido og med bronze- og elitehoppen Larinna til mor er solgt til Australien. Corinna opnåede som 3 års bronzemedalje ved Dansk Varmblods Eliteskue og som 5 års kom hun til Belgien. Indtil salget blev hun uddannet af Natasja van den Bogaert og equipagen nåede at debuttere i intermediere, vel at mærke internationalt lige før salget.
Vi ønsker den nye ejer Pauline Carnovale tillykke med Corinna og glæder os til at følge den nye equipage fremover.

10-09-2014
Finaleplads til Graugaards Darbie og Floutrups Tabitha

Darbie og Tabitha blev begge udvalgt til Finale ringen for 2 års dressurbetonede hopper ved Dansk Varmblods Eliteskue 2014.
De 2 hopper Graugaards Darbie og Floutrups Tabitha blev begge udvalgt til finaleringen ved Dansk Varmblods Eliteskue år 2014.
Darbie er ejet af Brian Bak, Thisted. Hun er efter Blue Hors Zack. Tabitha er ejet af Puk Floutrup, Mors. Hun er efter Tailermade Temptation. To super skønne hopper, der blev udtaget til eliteskuet ved Thisted Dyrskue. Er trænet af Stutteri Hove. Hjertelig tillykke til ejerne med de flotte resultater.

03-09-2014
Sølvmedalje til Tiko
Tiko opnåede en flot sølvmedalje og var fløjhoppe til Eliteskuet
3 års hoppen Tiko blev bedste dressurbetonede hoppe i reg. 7 Hjallerup og blev der udtaget til Eliteskuet. Hun blev på bedste vis fremvist under Povl Hove til eliteskuet og fik flotte kommetarer med sig under fremvisningen. Bla.andet for sin op ad bakke tildens i galoppen og indundergriben. Tiko gik fløj i holdet og blev præmiæret med en flot sølvmedalje. F. er Tailermade Temptation. Mor er bronzemedaljehoppen Alexia Hardsyssel og mf. er Akinos. Tiko er avlet og opdrættet af os.

03-09-2014
Hove`s Tatiana

Vores 2 års hoppe Hove´s Tatiana var med til Eliteskuet.
Hove´s Tatiana, blev udtaget til Eliteskuet på det lokale Dyrskue i Thisted. Hun er efter Tailermade Temptation. m. er guldmedalje hoppen Crelita mf er Crelido. Hun er således helsøster til årets hoppe anno 2012 Tirana. Hove´s Tatiana har 3 fantastiske gangarter og vi glæder os meget til at fremstille hende under rytter til næste år .

03-09-2014
Tira udtaget til Eliteskuet
Da Tira blev det bedste dressurbetonede hoppeføl i reg 7, var hun udtaget til Eliteskuet.
Hoppeføllet Tira efter Tailermade Temptation mf Crelido m. er bronzemedalje hoppen Catherina, blev det bedste dressurbetonede hoppeføl til reg. 7 følskue i Hjallerup. Tira var således sikret en deltagelse til Eliteskuet. Vi ejer Tira i fællesskab med Poul Vestergaard og er en hoppe vi forventer os meget os.

23-07-2014
Det næstbedste hoppeføl på Katrinelund
Til følchampionatet på Katrinelund opnåede Tira efter Temptation at blive det næstbedste dressurbetonede hoppeføl.
Tira efter Temptation og med bronzemedaljehoppen Catherina som mor og Crelido som morfar, opnåede at blive det næstbedste hoppeføl ved følchampionatet på Karinelund. Vi ejer hoppeføllet sammen med Poul Vestergaard. Tira opnåede blandt andet karakterene 9 for trav og 9 for galop. Et føl vi forventer os meget af. Tak til Katrinelund for et supert arrangement i et fantastisk sommervejr!

06-07-2014
Fantastisk dyrskue i Thisted
Det var et fantastisk dyrskue i Thisted, hvor vi fremviste 4 to års hopper.

Til dyrskuet i Thisted deltog vi med 4 to års hopper. Vores egen hoppe Stutteri Hove`s Tatiana opnåede en fløjplads, 24 point og en udtagelse til Eliteskuet. Tatiana er efter Temptation. Mor er guldmedalje hoppen Crelita, morfar er Crelido. Taitana er helsøster til den bedste dressurbetonede hoppe 2012 Tirana.
I det andet hold fremviste vi Gravgaards Darbie som også opnåede de flotte 24 points og en udtagelse til Eliteskuet. Darbie er ejet af Brian Bak, Thisted. Hun er Blue Hors Zack, morfar er Blue Hors Don Romantic.
I det samme hold var Floutrups Tihitha, som også blev udtaget til Eliteskuet. Hun opnåede 23 point. Hun er også efter Temptation, morfar er Romanov. Hun er helsøste til den bedste dressurbetonede hingsteføl t både in 2011 og i 2013. Hun er ejet af Puk og Henrik Floutrup.
Vi fremviste også Jazmin Lindballe. Far er Jazz, morfar er De Niro. Ejer er Berit Lindbarre. Hun opnåede 22 points.
Tillykke til ejerne med de flotte resultater og vi ses til Eliteskuet.

06-07-2014
Natasja og den kun 7 årige Corinna er klar til at starte internationalt efter 2 starter i Intermediare

Natasja har formået at kvalificere Corinna til at de nu må starte internationalt. Natasja og Corinna formåede begge gange at komme over de godt 64 % i Intermediare, som det kræver for at de nu må starte stævner internationalt. Super godt klaret, især set i lyset af at Corinna kun er 7 år gammel :)

Corinna og Natasja vinder af skt. George i Belgien

7 års hoppen Corinna og Natasja7 års hoppen Corinna og NatasjaCorinna og Natasja vandt skt. George til Landsstævne i Belgien d. 1 juni. Der er kun 2 gang de starter klassen.
I maj maned vandt de en klasse der svarer til en "lille" MA. Meget imponerende. Corinna er kun 7 år. Corinna ejers af Stutteriet. Mor er bronce og - elitehoppen Larinna F. er Crelido mf er Loran.

Hjertelig tillykke :)

Sune Hansen vandt unghestegrandprix med Charmeur

Sune Hansen og Charmeur debuterede internationalt med at vinde unghestegrandprixen i Hamburg sidst i maj.
Charmeur er opdrættet her på Stutteriet. Mor er elite og bronze medalje hoppen Female. F. er Crelido. Charmeur er sejrsvandt. Vandt unghestechampionatet med Astrid Gemal og var også vinder af 6 års DSA året efter.
Det er fantastisk dejligt gensyn med Charmeur og vi glæder os over at se Sune ride ham.

Se videoén af vinderridtet nedenfor:)

4 føl født på Stutteriet i år

Females hoppeføl med sin ammemor. F. er Zack. Female døde da føllet var 2 dage gammel.Females hoppeføl med sin ammemor. F. er Zack. Female døde da føllet var 2 dage gammel.Bronze- og elitehoppen Akita med hoppeføllet efter Sezuan få dage gammelBronze- og elitehoppen Akita med hoppeføllet efter Sezuan få dage gammel
Bronzemedalje hoppen Catherina med hoppeføllet efter Temptation. Ejer er Poul Vestergaard og Stutteriet. mf er CrelidoBronzemedalje hoppen Catherina med hoppeføllet efter Temptation. Ejer er Poul Vestergaard og Stutteriet. mf er CrelidoElite- og bronzemedalje hoppen Larinnas hingsteføl efter Blue Hors Hotlinie  10 timer gammel. mf er LoranElite- og bronzemedalje hoppen Larinnas hingsteføl efter Blue Hors Hotlinie 10 timer gammel. mf er Loran