Nyheder 2010

The Champ udtaget til hingstekåring

The Champ foto Per Torp. Se aafoto.dkThe Champ foto Per Torp. Se aafoto.dkVed forbesigtigelsen på Katrinelund fik stutteriet udtaget hingsten The Champ.
The Champ af eget opdræt og er efter Crelido og med bronzemedaljehoppen Akita som mor.
The Champ er således helbror til guldmedaljehoppen Crelita og halvbror til Max Light, der også skal med til Herning. Max Light er udtaget i dressurafd. til unghestechampionatet.
The Champ er nu tilredet. Fantasktisk dejlig hest at arbejde med, med masser af overskud og energi.

Cristo 2 års hingst også udtaget til Herning

Pia Vistensen og CristoPia Vistensen og CristoCristo er også udtaget til hingstekåringen i Herning 2011. Cristo er udtaget i springafdelingen. Far er Crelido mf. er Pari Ace Dane. Ejer er Pia Vistensen og avler er Anita Dahl. Vi ønsker såvel avler og opdrætter tillykke og på gensyn i Herning. Cristo er tilredet.

Max Light udtaget til Unghestechampionat

Max Light og Povl til EG-testMax Light og Povl til EG-testMax Light blev nr 2 til egnethedstesten i Ikast i sept. og således direkte videre til Unghestechampionatet i Herning.
Max Light opnåede karakterene 8 i skridt, 8,5 i trav, 9 i galop, 8.5 i kapacitet og 9 i ridelighed.
Max Light var endvidere kvalificeret til mellemrunden i DSA - championat for 4 års heste.
Max Light er af eget opdræt. Far er Midt West Ibilight, mor er broncemedalje hoppen Akita.
Akita er også mor til guldmedaljehoppen Crelita og hingsten The Champ. Endvidere er Akita halvsøster til Chameur

Guldmedaljehoppen Nikita

Guldmedaljehoppen Nikita var kvalificeret til DSA finalen for 4 års dressurheste ved JBK-horse show i Odense. Nikita er ejet af Connie og Kurt Tworek, Engesvang og rides af Povl Hove.
Nikita og Povl blev nr 5 i trøstfinalen.
Nikita er ligeledes kvalificeret til unghestechampionatet i Herning og er i fortsat ridning på stutteriet. Vi ønsker ejerne tillykke med de foreløbige resultater og på gensyn i Herning.
Nikita er efter Blue Hors Don Romantic og med Robin som morfar.

Bronzemedalje til Corinna ved Eliteskuet

Corinna til eliteskuet 2010Corinna til eliteskuet 2010Corinna opnåede ved eliteskuet i sept måned en bronzemedalje i spring afd. Corinna blev ved sadelkåringen honereret med karakterene 9 for springgalop og 9,5 for kapacitet. Hun blev af dommerne beskrevet som en udtrygfuld, lidt kraftig hoppe med meget smidig overlinie. Smidig og rummelig galop med god balance. Springer med stort overblik og særdeles stor kapacitet. Corinna er avlet og ejet af stutteriet, mor er bronzemedaljehoppen Larinna, far er Crelido og morfar er Loran.
Corinna er en hest vi forventer os meget af.....

Timberlain bedste dressurhingsteføl på Katrinelund

Bedste dressurhingsteføl på KatrinelundBedste dressurhingsteføl på KatrinelundStutteriet deltog med 2 føl i årets følchampionat på Katrinelund d. 18 juni og opnåede at få dagens bedste dressurbetonede hingsteføl.
Føllet er Timberlain e. Temptation , moderen er RDH hoppen Crelinna mf er Crelido Han opnåede karakter 9 9 8 9 9 9 9. Føllet fik mange roser for eksteriør og gangarter , et føl der har internationalt format.

Ligeledes deltog Stutteriet med hoppeføllet Cequina e. Crelido mor er RDH hoppen A-rinna mf. Akinos i det springbetonede hold. Cequina blev udtaget til finalen og blev en flot nr. 5


•Charmeur og Astrid har startet landsstævne i Holte d. 20 og 21 marts. Ekvipagen vandt begge MB- klasser og blev nr 2 i deres MA-debut.
•Sopran Morsø blev nr 5 til unghestechampionatet I Herning 2010 med 9 i kapacitet og 8,5 i ridelighed under fremmed rytter.
•Ved landsstævnet i dressur i Sundeved i febr. opnåede Astrid og Charmeur 2 førstepladser og en 2 plads i MB- klasserne. Alle klasserne var med over 71 %. Det var parrets første landsstævne. Tillykke !